Ulike belegningsprosesser for ulike typer og størrelser av deler

Deler av forskjellige størrelser har forskjellige krav og anvendelighet i belegningsprosessen.Følgende er flere vanlige belegningsprosesser:

Den første er sprøyting.Sprøyting er en vanlig belegningsprosess som egner seg for deler av ulike størrelser.Den brukes til å spraye maling jevnt på overflaten av delen.Denne metoden kan raskt dekke store deler av deler, men mindre deler kan kreve bedre kontroll.For eksempel vannbåren anti-korrosiv akrylprimer og pipeline antirustmaling.Disse malingene kan brukes ved spraying.

Den andre er rullebelegg.Det er en belegningsmetode som passer for små deler.Denne metoden bruker en rulle for å rulle malingen på overflaten av delen, noe som resulterer i et relativt jevnt belegg.Rullebelegg er generelt egnet for flate eller store bøyeradiusdeler.Noen malinger kan brukes til rullebelegg som vannbåren polyuretanlakk for fartøy og polyuretanbelegg for havnemaskiner.

Den tredje er dipbelegg.Dip coating er en belegningsmetode som er egnet for små deler.Delene dyppes i maling, fjernes deretter og tørkes under passende forhold.Denne metoden er egnet for deler med komplekse former som ikke kan belegges med andre metoder.

Den fjerde er elektroforetisk belegg.Elektroforetisk belegg er en belegningsmetode som passer for deler av forskjellige størrelser.Delene dyppes i elektroforetisk maling, ordnes deretter på et ledende nett ved hjelp av et elektrisk felt, og til slutt utføres herde- og tørkeprosessen.Elektroforetisk belegg kan oppnå jevnt belegg, med god holdbarhet og korrosjonsbestandighet.

Den femte er pulverlakkering.Pulverlakk er egnet for deler i alle størrelser, også små og mellomstore deler.Denne malingsmetoden bruker statisk elektrisitet for å feste pulverlakken til overflaten av delen, som deretter utsettes for en tørke- og herdeprosess.Pulverlakker har en sterk lys finish og kan oppnå en rekke farger og effekter.

Vi kan velge riktig belegningsprosess i henhold til de faktiske behovene for å sikre at delene får best beleggeffekt og kvalitet.

asd


Innleggstid: 14. august 2023